Boost jouw cybersecurity kosteloos - FOD Financiën

Zin om jouw cybersecurity te versterken? Ontdek ons verbetertraject dat 100% gesubsidieerd wordt door FOD Financiën en de Europese Commissie! Dus, waar wacht je nog op?

Wat zijn onze trajecten?

Ons project bestaat uit twee essentiële onderdelen:

1. Gratis Cybersecurity Verbetertraject:

Bij ons Cybersecurity Verbetertraject (5 tot 9 mandagen) richten we ons specifiek op KMO's. We begrijpen dat deze bedrijven niet altijd over de nodige middelen en expertise beschikken om Cybersecurity aan te pakken. Daarom bieden we kosteloos een traject aan dat wordt aangepast aan de behoeften van de deelnemende bedrijven. Dit traject biedt:

  • Een helder beeld van jouw huidige Cybersecuritymaturiteitsniveau
  • Ons doel is om meer dan 100 bedrijven te bereiken en hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun Cybersecurity.
  • Begeleiding om dit niveau te verhogen

Ons doel is om meer dan 100 bedrijven te bereiken en hen te ondersteunen bij het verbeteren van hun Cybersecurity. En het beste nieuws? Dit traject is helemaal GRATIS!

2. Interactieve Casestudy-Gids:

Onze interactieve casestudy-gids is gebaseerd op uitgevoerde verbetertrajecten en wordt het kroonjuweel van ons project! Deze hands-on gids bevat:

  • Quick-wins
  • Strategieën
  • Handige tools om het Cybersecurityvolwassenheidsniveau van KMO's naar nieuwe hoogten te brengen

Om op de lange termijn een grotere impact te maken en meer bedrijven te bereiken, ontwikkelen we een casestudy-gids met:

  • 30 casestudies die specifieke situaties en uitdagingen belichten.
  • Ervaringen en best practices die gemakkelijk kunnen worden toegepast door andere bedrijven.

Ons doel is om ervaringen en best practices te delen die gemakkelijk kunnen worden toegepast door andere bedrijven. Je zal onze casestudies één voor één zien verschijnen op onze website.

Ontdek meer en begin jouw traject hier

Voel je veilig in het digitale tijdperk. Neem vandaag nog contact met ons op om de weg naar een veilige digitale toekomst in te slaan.