Cresco is uw partner in cybersecurity

Met ons team van experten en onze ethische hacking achtergrond maken wij het verschil door diensten aan te bieden die uw IT-infrastructuur onder de loep nemen, om zo uw onderneming te beschermen tegen cyberbedreigingen.

Onze missie

Wij willen uw onderneming beschermen. Daar draait het voor ons om. Cybersecurity moet een automatisme worden. Zo waarborgt u uw groei op lange termijn in de digitale wereld van vandaag. Wij streven ernaar om de cyberveiligheid in Europa te verhogen en om zo van haar IT-landschap een veiligere plek te maken.

Onze waarden

01
Integriteit

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op vertrouwen, wederzijds respect en eerlijkheid. Wij zijn geëngageerd om samen te werken op transparante manier. Het respecteren de vertrouwelijkheid van data en informatie is daarom voor ons uiterst belangrijk.

02
Passie

Wij vertalen onze passie voor cybersecurity in de kwaliteit van ons werk. Wij zijn ‘hands-on’, gedreven en hanteren een ‘no-nonsense’-mentaliteit. Wij gaan tot het uiterste om de best mogelijke resultaten te behalen voor onze klanten en partners.

03
Diversiteit

Wij geloven dat onze diversiteit ons slimmer en sterker maakt. Wij bekijken de dingen vanuit verschillende invalshoeken. Wij leren steeds bij en passen ons snel aan waar nodig.