Expertise punt

Een project heeft een begin en een einde, programma's zijn doorlopend. Cybersecurity is een voortdurend proces: bedrijven zullen blijven evolueren en aanvallers zullen niet stoppen met het zoeken naar kwetsbaarheden. Bij Cresco Cybersecurity geloven we in het opbouwen van duurzame vertrouwensrelaties met onze klanten en het bieden van langetermijnondersteuning.

Wat houdt onze expertise in?

Bij Cresco Cybersecurity omvat onze expertise op het gebied van cybersecurity een breed scala aan mogelijke onderwerpen. Hieronder vind je een glimp van onze adviesdiensten:

 • Algemeen cybersecurity advies

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van digitale bescherming via ons uitgebreide cybersecurityadvies.

 • Gespecialiseerde oplossingen

  Heb je op maat gemaakte oplossingen nodig? Wij bieden begeleiding bij het implementeren en afstemmen van cybersecuritytools en maatregelen.

 • Kwetsbaarheidsbeheer

  Wanneer kwetsbaarheden zich voordoen, reken op ons voor snelle herconfiguraties en oplossingen, zodat potentiële inbreuken snel worden aangepakt.

 • Cybersecurity governance

  Stel en verfijn beleidsregels voor cybersecuritygovernance voor een gestructureerde aanpak van digitale verdediging.

 • Proactieve bedreigingsmonitoring

  Met een waakzaam oog op het cyberlandschap monitoren we actief hackerdatabases en waarschuwen we je voor opkomende bedreigingen.

 • Verificatie van remediëring

  Onze betrokkenheid gaat verder dan advies; we zorgen ervoor dat aanbevolen maatregelen effectief worden geïmplementeerd via onze verificatiediensten voor remediëring.

Behoefte aan begeleiding en ondersteuning?

Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en de eerste stap te zetten naar een veiligere en veerkrachtigere toekomst.