Implementatie van beveiligingsmaatregelen

In een wereld die steeds meer gebruikmaakt van technologie, is het van essentieel belang om de IT-infrastructuur van jouw organisatie te beveiligen. Cresco Cybersecurity staat klaar om je te helpen bij het implementeren van krachtige beveiligingsmaatregelen.

Wat is onze aanpak?

Eerst en vooral, gidsen we je door de fundamentele concepten van beveiliging en hun cruciale rol in het versterken van jouw digitale omgeving. Het is uiterst belangrijk om een goede samenwerking op te zetten tussen jouw IT-team en IT-leveranciers. Ons doel is om te fungeren als een schakel tussen de verschillende belanghebbenden, ervoor zorgend dat onze klanten het uiterste halen uit onze security assessments en diensten. Wij willen jouw bedrijf ondersteunen bij het implementeren van essentiële tegenmaatregelen om zo cybersecurityrisico's aanzienlijk te verminderen.

Herstel van kwetsbaarheden gevonden in pentests

Remediation van pentest vulnerabilities

In een eerste fase, voeren we essentiële re-configuraties en correcties uit om kwetsbaarheden aan te pakken die geïdentificeerd zijn tijdens de security audits. Vervolgens voeren we een uitgebreid her-verificatie proces uit om de succesvolle implementatie van corrigerende maatregelen te bevestigen.

Quick Wins

Wij geven prioriteit aan het opzetten van Quick Wins, wat inhoudt dat bestaande systemen eerst worden geherconfigureerd om de maturiteit van jouw huidige IT-infrastructuur te verbeteren.

Aanbevelingen voor duurzame volwassenheid

Bovendien stellen wij aanvullende korte, middellange- en lange termijn aanbevelingen voor. Uiteindelijk is ons doel om bedrijven hun cybersecurity te versterken door ze te voorzien van de essentiële hulpmiddelen om autonoom hun Cyber Journey kunnen voort te zetten.

Klaar om jouw digitale verdediging te versterken?

Neem contact met ons op om jouw reis naar verbeterde cybersecurity te beginnen